Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Καμία πρόταση...!!

Καμία πρόταση...
Δεν είναι λίγα τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Ολυμπιακό. Στο λιμάνι ωστόσο υποστηρίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση, σε κανέναν ποδοσφαιριστή και μεταθέτουν τις εξελίξεις- όπου κρίνεται ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση- με την επιστροφή του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Ελλάδα.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και ιδιαίτερα από την Πορτογαλία λόγω της θητείας του νέου προπονητή στην Ιβηρική χερσόνησο. Είναι βέβαιο πως οι «ερυθρόλευκοι» επεξεργάζονται ορισμένες από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις (και άλλες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας) όμως διαβεβαιώνουν ότι οι απαιτούμενες κινήσεις θα πραγματοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω. Και αυτομάτως ότι δεν υπάρχει ακόμη κάτι το χειροπιαστό.

Μεταξύ άλλων, για το κέντρο της άμυνας υπάρχει ο Κανού της Σταντάρ Λιέγης και μεσοεπιθετικά ο Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς και ο Χέλντερ Μπαρμπόσα της Μπράγκα. Όλα θα μπουν σε μια σειρά σε συνεργασία Ζαρντίμ και διοίκησης.

«Που ήταν Μήτρογλου και Φέτφα;»

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όπως και όλοι οι Έλληνες πανηγύρισαν την πορεία της Εθνικής στα γήπεδα της Πολωνίας και αναγνώρισαν την μαχητικότητα και την προσπάθεια των διεθνών. Παράλληλα δεν μπορούσαν να μην εκφράσουν την απορία τους για την «εξαφάνιση» του Κώστα Μήτρογλου και του Γιάννη Φετφατζίδη. Εν ολίγοις να εξηγήσουν γιατί δεν αξιοποιήθηκε ο πρώτος Έλληνας σκόρερ του πρωταθλήματος και ένας από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές την στιγμή μάλιστα που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναζητούσε επιθετική πνοή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: