Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Μπλαν: «Δεν είναι ντροπή. Είναι καλύτεροι»

Μπλαν: «Δεν είναι ντροπή. Είναι καλύτεροι»
Ο Λοράν Μπλαν δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η Ισπανία είναι ανώτερη ομάδα από τη Γαλλία, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του με 2-0 στα προημιτελικά.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Κάθε ήττα είναι δυσάρεστη, ειδικά αν συνοδεύεται από τον αποκλεισμό σε μία μεγάλη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν είναι ντροπή να παραδεχτούμε πως η Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα από μας. Θα είναι μία ομάδα που δύσκολα θα νικηθεί από οποιονδήποτε. Μαζί με τη Γερμανία είναι οι ομάδες που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο Euro 2012 και τα φαβορί», τόνισε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Ξέραμε πως η Ισπανία είναι πολύ δυνατή στα αριστερά με τον Άλμπα και τον Ινιέστα. Είχαμε προετοιμαστεί για να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά στη μοναδική τους φάση από εκεί πέτυχαν το γκολ κι αυτό είναι εκνευριστικό. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας. Αν είχαμε κρατήσει το 0-0 στο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει προβλήματα στην Ισπανία», πρόσθεσε.

Όσο για το μέλλον του στον πάγκο της Γαλλίας, ανέφερε: «Μόλις αποκλειστήκαμε. Είναι εμφανής η απογοήτευση σε όλους μας. Θα πρέπει πρώτα να αναλύσουμε λεπτομερώς ό,τι έγινε στο Euro 2012. Θα δούμε με ηρεμία τι θα γίνει μετά».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: