Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άλλος για Κυριάκο;

Τα μεταγραφικά σενάρια και οι φήμες... οργιάζουν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ισχυρισμούς αλλά σενάρια αγγλικών ΜΜΕ απασχολεί όχι μόνο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την συμπολίτισσα Σίτι και την Μίλαν!
Άλλος για Κυριάκο;
Οι Άγγλοι έχουν προχωρήσει αρκετά την μεταγραφολογία για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, γράφοντάς τον ως μεταγραφικό στόχο όχι μόνο της Γιουνάιτεντ αλλά και των Μίλαν και Σίτι! Σε κυριακάτικα ρεπορτάζ αγγλικών ιστοσελίδων, όπως το clubcall.com, αναφέρεται πως και οι τρεις ομάδες θέλουν τον διεθνή αμυντικό της Σάλκε.
Με την διαφορά πως για τους Μιλανέζους επισημαίνεται πως πρόκειται για σενάρια και φήμες που τους θέλουν να είναι πρόθυμοι ν' ασχοληθούν με τον παίκτη. Ο Παπαδόπουλος έχει πενταετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο. Προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Σάλκε ενώ έκανε θετικές εμφανίσεις και με την Εθνική στο Euro.
Η Σάλκε από μέρους της δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει φέτος. Ακόμα και έτσι πάντως δεν μπορεί να θεωρείται τόσο σίγουρο πως η παρουσία του την φετινή χρονιά έχει πείσει μεγαθήρια της Ευρώπης, όπως η Γιουνάιτεντ και η Μίλαν, να κινηθούν για την απόκτησή του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: