Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Στο νοσοκομείο ο Εουσέμπιο!!

Σε νοσοκομείο στο Πόζναν μεταφέρθηκε ο Εουσέμπιο, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία χθες (23/06) το βράδυ και, δεδομένων των προβλημάτων υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, κρίθηκε σκόπιμο να μην το… ρισκάρει.
Ο άλλοτε άσος της Πορτογαλίας και της Μπενφίκα, που συνοδεύει την αποστολή της χώρας στο Euro 2012, παραπονέθηκε για κάποιους πόνους, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Οπαλένιτσα...
«Ο πρεσβευτής της εθνικής μας ομάδας Εουσέμπιο δεν ένιωσε καλά το Σάββατο όταν ήταν στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη ομάδα. Μετά από μια αρχική εξέταση και σε συνεννόηση με τον προσωπικό του γιατρό στη Λισσαβώνα, μεταφέρθηκες για προληπτικούς λόγους σε ένα νοσοκομείο στο Πόζναν για περαιτέρω εξετάσεις», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ο 70χρονος πλέον Εουσέμπιο, που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς πριν από πέντε χρόνια στην Πορτογαλία για να αποτρέψει πιθανό έμφραγμα, ακολούθησε ειδική θεραπεία για βρογχική πνευμονία τον περασμένο Δεκέμβρη και εισήλθε πολλές φορές σε νοσοκομείο έκτοτε!


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: