Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Πολλοί μνηστήρες για Βελόσο!!

Tελικά ο Βελόσο δύσκολα θα πιάσει Λιμάνι, καθώς Ρώσοι και Ουκρανοί είναι έτοιμοι να τον... αρπάξουν
Πολλοί μνηστήρες για Βελόσο
Το ενδιαφέρον πολλών ουκρανικών και ρωσικών ομάδων έχει προσελκύσει ο Μιγκέλ Βελόσο. Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπiακό τις προηγούμενες ημέρες για ενδεχόμενο δανεισμού του από την Τζένοα, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, γεγονός το οποίο έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις «μετοχές» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!
Μετά τις Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του αυξήθηκαν, από την στιγμή, όπου οι Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντιναμό Κιέβου έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον. .
Μάλιστα, από την Πορτογαλία προκύπτει ότι τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουν, συγκεντρώνουν οι Μοσχοβίτες και η πρωταθλήτρια Ουκρανίας Σαχτάρ.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Βελόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο τριών ακόμη ετών με την Τζένοα, με την ρήτρα στο συμβόλαιό του να ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος, το ενδιαφέρον των ομάδων παραμένει φιλολογικό, καθώς δεν έχει κατατεθεί στην ιταλική ομάδα κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: