Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άνοιξε μία «πόρτα» ο μάνατζερ του Αντριάνο!!

Άνοιξε μία «πόρτα» ο μάνατζερ του Αντριάνο
Στον «αέρα» είναι ακόμα το μέλλον του Αντριάνο Κορέια, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει εκδηλώσει η Γιουβέντους, η οποία θέλει να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ της για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας και να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Πάολο Αφόνσο (μάνατζερ του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ) δήλωσε στην ιστοσελίδα calciomercato.it: «Η Γιουβέντους είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους. Έχει κερδίσει το ιταλικό πρωτάθλημα και του χρόνου θα αγωνιστεί στο Champions League».

Ο ατζέντης του 27χρονου παίκτη συνέχισε: «Έχω καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας και αν τους ενδιαφέρει ο πελάτης μου, τότε είμαι διατεθειμένος να συζητήσω μαζί τους».

Ο Αντριάνο βρίσκεται από τη σεζόν 2010/11 στη Βαρκελώνη και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014, ενώ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 90 εκατ. ευρώ. Εκτός από την «Γιούβε», την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξετάζει και η Μπάγερν Μονάχου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: