Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Τρέχουν για τους διακανονισμούς...!!

Λίγες ημέρες απέμειναν ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κλείσει όλες τις υποθέσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών έτσι ώστε να παρουσιαστεί στην UEFA και η περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς αποτελεί ένα παράδειγμα των προβλημάτων που υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Τρέχουν για τους διακανονισμούς...
Ο Σέρβος που φεύγει από τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τα χρήματά του και δείχνει κουρασμένος από τις συνεχείς υποσχέσεις και τους διακανονισμούς που του προτείνονται. Το αν η ομάδα παίξει ή δεν παίξει στην Ευρώπη, μπορεί και να τον νοιάζει λιγότερο πλέον, σε σχέση με την δική του διασφάλιση.
Η δύσκολη αυτή περίπτωση (ο Σέρβος -όπως διαδίδει στο περιβάλλον του- δύσκολα θα πεισθεί με αυτά που του προτείνονται) φανερώνει τι μπορεί να γίνει στην πορεία και με άλλους τέτοιους παίκτες.
Σίγουρα κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον ( ο Σαβίνι για παράδειγμα ήταν απόλυτα θετικός σε ότι του προτάθηκε) αλλά και ένας – δύο – τρεις να μην αποδεχθούν ότι τους προτείνει (τους ξαναπροτείνει είναι η αλήθεια) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τότε η ζημιά μπορεί να είναι μεγάλη.
Τέτοιες συζητήσεις με παίκτες που έχουν φύγει (ή θα φύγουν…) θα γίνουν και άλλες. Παίκτες όπως ο Τσιρίλο, ο Χαλκιάς αλλά και παλιότεροι αναμένονται και η αγωνία –αλλά και η δυσκολία- γι’ αυτές τις υποθέσεις θα είναι μεγάλη…
Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι μέσα σε αυτό το διάστημα η ΠΑΕ ανέμενε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο -μετρητά- από την πώληση διαρκείας, μέχρι τώρα όμως εισέπραξε 300 χιλιάρικα... Και με όλα αυτά πρέπει να διακανονιστούν κάποια εκατομμύρια που οφείλονται...
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: