Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αλόνσο: «Ακόμα καλύτεροι με Πορτογαλία»

Αλόνσο: «Ακόμα καλύτεροι με Πορτογαλία»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Ισπανίας κόντρα στην Γαλλία, εμφανίστηκε ο Τσάμπι Αλόνσο σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Ο πρωταγωνιστής του ματς, με δύο γκολ, στάθηκε στην κυριαρχία που είχε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έδωσε το έναυσμα για το παιχνίδι με την Πορτογαλία για τα ημιτελικά του Euro.

«Ήταν σημαντικό να πάρουμε εμείς το προβάδισμα, κάτι που έκανε τα πράγματα ευκολότερα για εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και τα δύο γκολ. Πλέον, κάθε παιχνίδι είναι ζωής- θανάτου. Σήμερα αντιμετωπίσαμε σωστά το ματς και ήμασταν κυριάρχοι, χωρίς να απειληθούμε πολύ», είπε μετά το ματς.

Για τον ημιτελικό κόντρα στην Πορτογαλία τόνισε: «Κόντρα στην Πορτογαλία θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο ίδιο ή ακόμα και σε καλύτερο επίπεδο απ’ ότι παίξαμε σήμερα», ενώ σχολίασε και την απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο στα τελευταία παιχνίδια του Euro:

«Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καλές εμφανίσεις δεν με εκπλήσσει. Είχε ανάλογη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν», ήταν τα λόγια του 30χρονου παίκτη.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: