Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Λίγα πράγματα ο Ντεμούρα...!!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε σε φιλική αναμέτρησης της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 0-2, σε έναν αγώνα όπου ο Μπόλονι είχε την ευκαιρία για πειράματα και μεταξύ άλλων δοκίμασε τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Ντεμούρα, ο οποίος πάντως δεν... ενθουσίασε.
Λίγα πράγματα ο Ντεμούρα...
Η επιστροφή του Λίνο, που έπαιξε για ένα ημίχρονο, η δοκιμή του Ντεμούρα, το παιχνίδι του Παναγιωτούδη δίπλα στον Αρίας και η παρουσία του Κατσικά στο κέντρο της άμυνας, ήταν τα αξιοσημείωτα του αγώνα.
Ο Λίνο μπήκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και παρά τη διστακτικότητα των πρώτων λεπτών ανέβασε στροφές στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους. Ο Παναγιωτούδης έδειξε και πάλι ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κάνοντας επίδειξη των οργανωτικών του ικανοτήτων.
Ο Κατσικάς, μετά από κάποια λάθη στο πρώτο μέρος ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια, ενώ ο υπό δοκιμή Ντεμούρα δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στα 61 λεπτά που αγωνίστηκε. Άξια αναφοράς, πάντως, ήταν η εμφάνιση του Δεμιρτζόγλου στη δεξιά πτέρυγα, με τον νεαρό να κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στην ταχύτητά του και στην ευχέρεια που έχει στην τελική πάσα.
Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Γιάννου στο 13’ όταν βγήκε τετ α τετ με τον Σιμψερή μετά από ασίστ του Δερμιτζόγλου και ο Κατσικάς στο 19, εκμεταλλευόμενος κακή απόκρουση του τερματοφύλακα της Αναγέννησης.
Αναγέννηση: Σιμψερής (υπό δοκιμή), Τσίλης, Αλμπάνης, Καρπούζης, Κωνσταντίνου, Κωστίκας, Παντελίδης, Χαλιλάι, Τζεβελέκης, Παπαδημητρίου, Στεργίδης.
ΠΑΟΚ: Γλύκος (77 Μελισσάς), Αποστολόπουλος (77 Κωνσταντινίδης), Λίνο (46 Λαμπάκης), Κατσικάς, Μπαλάφας (61 Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Αρίας (61 Ταουσιάνης), Ντεμούρα (61 Παπαδόπουλος Β.), Δερμιτζόγλου (61 Κίτσιου), Πόποβιτς (61 Τσανδάρης), Γιάννου (77 Χαρμάνας).
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: