Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι Γερμανοί δεν ήταν... φίλοι του!!

Τι παράξενο βράδυ! Να έχει κερδίσει κατά κράτος και με μόλις (!) 3-1 ο Ολυμπιακός την Αρσεναλ, να βρίσκεται με το ένα πόδι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και η γκέλα της Ντόρτμουντ να τον «πετάει» αίφνης στο Γιουρόπα Λιγκ.
Οι Γερμανοί δεν ήταν... φίλοι του
Μα και μόνον η εικόνα των παικτών των «ερυθρόλευκων» που αντί να πανηγυρίζουν στο τέλος του αγώνα τους, έμειναν στο γήπεδο ενεοί να παρακολουθούν την εξέλιξη του άλλου ματς δείχνει το μέγεθος του δράματος.
Τουλάχιστον, αυτοί έκαναν το χρέος τους και με το παραπάνω. Μπορεί να πει κανείς πάρα πολλά για τη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού, γιατί ήταν μια παρουσία ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο τρόπος που εφάρμοσε το πρέσινγκ (στα όρια του στραγγαλισμού) και επιτέθηκε κατά κύματα στην ανεκδιήγητη άμυνα των Αγγλων ήταν για θαυμασμό.
Εκπληκτικός ο Μοντέστο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (δικαίως τέλειωσε το ματς και με γκολ, καθώς το άξιζε), επίσης πολύ καλός ο Φουστέρ όσο άντεξε και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αγγίζουν ο καθένας το δικό του μεγάλο άριστα.
Ναι, όλα αυτά δεν χρυσώνουν το χάπι των Πειραιωτών, που πίστεψαν στο σεντόνι και τώρα αναγκαστικά θα αγωνιστούν στο Γιουρόπα. Ναι, η χαρμολύπη των αποδυτηρίων δεν μετριάζεται για τον άδοξο αποκλεισμό. Από το κακό μπορείς όμως να βγάλεις πάντα ένα θετικό. Ας δει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός το Γιουρόπα Λιγκ ως μια άλλη ευκαιρία. Με τη χθεσινή του εμφάνιση εγγράφει υποθήκες.

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: