Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Ο Ολυμπιακός είδε...»

Ο Ολυμπιακός έχασε στο νήμα την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τον γαλλικό και γερμανικό Τύπο να αναφέρονται στην αγωνία των ερυθρόλευκων αλλά και τους τρελούς Μασσαλούς!

«Ο Ολυμπιακός είδε...»
Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τι έγραψαν οι δύο κορυφαίες γαλλικές και γερμανικές εφημερίδες, με τους Γάλλους να αποθεώνουν την Μαρσέιγ και τους Γερμανούς να μην μπορούν να πιστέψουν τον αποκλεισμό της Μπορούσια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η καλύτερη γαλλική εφημερίδα και μια από τις καλύτερες στον κόσμο, η «L' Equipe» έχει πρωτοσέλιδο τη νίκη της Μαρσέιγ στο Ντόρτμουντ γράφοντας ως τίτλο: «a couper le souffle», το οποίο μεταφράζεται: «με κομμένη την ανάσα», αποδεικνύοντας πως οι Μασσαλοί απέδρασαν από τη Γερμανία με την πρόκριση την τελευταία στιγμή.
Στο κείμενο για το ματς του Ολυμπιακού υπάρχει ο τίτλος: «L’olympiakos s’y voyait…» που σημαίνει: «Ο Ολυμπιακός είδε...» και στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έφερε τους παίκτες του Ολυμπιακού να παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπουν τον φωτεινό πίνακα για το τελικό αποτέλεσμα στο Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ. Οι Ελληνες πίστευαν ότι είχαν προκριθεί με το 3-1 επί της Αρσεναλ».
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: