Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Βοργιάς: «Οι παράγοντες κάνουν κουμάντο»


vorgias3130t1

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Revolution» μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, για την σημερινή πραγματικότητα στην ελληνική διαιτησία, αλλά και για τον υπεύθυνο ορισμού διατητών της Super League, Κύρο Βασσάρα.
«Ο κ.Βασσάρας όποτε θέλει ανεβάζει και όποτε θέλει κατεβάζει την βαθμολογία των διαιτητών. Δεν γίνεται να παίρνουν κάποιοι παχυλούς μισθούς και να είναι ο κ. Σαρρής που είναι στέλεχος της ομοσπονδίας απλήρωτος.
Να θυμίσω την υπόθεση του αυτοκινήτου που είναι στο όνομα του κ. Βασσάρα και ενός ακόμη υπαλλήλου της ΕΠΟ και ακόμη δεν έχει κλείσει. Εμάς μας ήρθε η καταγγελία και περιμένουμε απάντηση.
Ο εισαγγελέας με κάλεσε για μία καινούργια δικογραφία για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Θα βγουν νέα στοιχεία σύντομα. Είναι για τον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 0-4, αλλά και παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης και της Παναχαϊκής.
Οι παράγοντες τον σωματείων κάνουν το κουμάντο παντού στο χώρο. Από μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βοργιάς.
Στην εκπομπή μίλησε και ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Βούλγαρης που τοποθετήθηκε επί του θέματος:
«Η διαιτησία είναι ένα λειτούργημα πολύ δύσκολο, αλλά και επικίνδυνο. Πρέπει να ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι και όχι τα ..παιδάκια. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διαιτητεύει κανείς σήμερα. Μέχρι που έχουμε φτάσει σε σημείο να μαλώνουν μεταξύ τους οι αρμόδιοι.
Όσο για αυτά που ανέφερε ο κ. Βοργιάς για τον κ. Βασσάρα ας το δούνε αυτοί που τον επέλεξαν».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: