Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μπόγρης: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα»


bogris

Ο φόργουορντ του Άρη, Γιώργος Μπόγρης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και το «Τρίτο Ημίχρονο» για την χθεσινή νίκη των «κιτρίνων» επί της Γκρόνινγκεν, αλλά και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον αγώνα με την Γκρόνινγκεν:

«Ήμασταν κάπως κουρασμένοι από το ματς με τον Ολυμπιακό και δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, βελτιωθήκαμε όμως στη συνέχεια και παρότι είχαμε κενά διαστήματα, καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη. Σε όλα τα ματς φαίνεται πλέον ότι πάμε όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα. Κρατάμε τη νίκη και τις στιγμές με ωραίο μπάσκετ, απλά πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Με τον Ολυμπιακό, που χαλαρώσαμε 20 δευτερόλεπτα χάσαμε το παιχνίδι στο τέλος».
Για το αν η ομάδα θα ήταν καλύτερη, αν όλοι οι παίκτες είχαν αποκτηθεί νωρίτερα:
«Δεν έχει ουσία να γινόμαστε μετά Χριστόν προφήτες. Αν ήμασταν πιο νωρίς όλοι μαζί, λογικό είναι να ήμασταν και καλύτερα, αλλά είμαστε καλά και θα πάμε ακόμη καλύτερα. Τον Απρίλιο πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι χαρούμενοι».
Για τη συνέχεια στο Eurocup:
«Πιστεύω στην ομάδα, μπορούμε να κερδίσουμε και τη Νίμπουρκ. Μπορεί να χάσαμε στην έδρα μας, αλλά η εικόνα που παρουσιάζουμε τώρα δεν έχει καμία σχέση με τότε. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα και θα πάμε να χτυπήσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη».
Για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά και τον Άρη:

«Η διαφορά σε δυναμική κόσμου δεν είναι μεγάλη. Αλλά σε οικονομικό υπάρχουν διαφορές, δεν μπορείς να συγκρίνεις. Και ο Άρης που ήταν παλιά στο νούμερο 1, είχε άλλες απαιτήσεις. Τώρα έχει και περισσότερα έσοδα ο Παναθηναϊκός, άλλες είναι οι απαιτήσεις αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Δείξαμε ότι απέναντι στον Ολυμπιακό πως μπορούμε να τους κοντράρουμε. Για μένα προσωπικά πάντως αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι αυτό που ζητώ. Σίγουρα, όσον αφορά την εικόνα του πρωταθλήματος, οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα είναι πιο μπροστά, ενώ ο τρίτος με τον τελευταίο θα είναι στις τρεις νίκες διαφορά. Τα οικονομικά είναι περίεργα, δεν υπάρχει η αίγλη του παρελθόντος, αλλά είναι ευκαιρία για εμάς τους πιο νέους παίκτες. Το θεωρώ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, με καλούς προπονητές και καλούς παίκτες. Οι ομάδες ήδη εμπιστεύονται νέα παιδιά και δημιουργούνται νέες βάσεις. Όταν έρχονται πολλοί ξένοι συνήθως δεν ξέρουν και πού έρχονται, ενώ ο Έλληνας γνωρίζει την ιστορία του κάθε συλλόγου».

Όσον αφορά την υπόθεση με το ΑΣΕΑΔ που έχει να κάνει με το δικαίωμα συμμετοχής του και στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε:

«Εκδικάστηκε η υπόθεση και περιμένω αύριο την απόφαση. Είμαι αισιόδοξος, αλλά κρατάω και μικρό καλάθι. Η ομοσπονδία, που είναι ο αντίδικός μου, δεν είχε πρόβλημα στο να γίνει η μεταγραφή, άρα είναι πλέον καθαρά απόφαση του δικαστή».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: