Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Με κόσμο στη Τρίπολη!!


aris kosmos

Στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Μίχαλ Πρόμπιερτς και οι ποδοσφαιριστές του δεν θα είναι μοναχοί τους. Θα έχουν και την συμπαράσταση των οπαδών τους, για πρώτη φορά μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.
Όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης, οι φίλοι των «κίτρινων» θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν το παρών στο γήπεδο, με την σημαντική διαφορά ωστόσο, ότι θα μεταβούν στην Αρκαδία μεμονωμένα και όχι οργανωμένα.
Γεγονός που αναμφίβολα «γονατίζει» τους φίλους του Άρη οικονομικά, μιας και είναι εντελώς διαφορετικό να ναυλώσουν ένα πούλμαν 50-70 άτομα και εντελώς διαφορετικό να ταξιδέψουν τέσσερα άτομα, είτε οδικός, είτε με κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς. Ειδικά αυτούς τους καιρούς, είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα να ξοδέψει ένα «άλφα» για να πάει να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες όμως, είναι δεδομένο ότι οι φίλοι των «κίτρινων» θα βρούνε την…άκρη και θα δώσουν το παρών την Κυριακή στη Τρίπολη. Όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη, ο Άρης θα πάρει 800 εισιτήρια και οι οπαδοί του θα φιλοξενηθούν στη θύρα 4 του γηπέδου. Μάλιστα θα υπάρχει και ειδικό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο, το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τους φίλους των «κίτρινων».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: