Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μέσα Ντίκο, Καζναφέρης, έξω ο Παπαστεριανός!!

Την ετοιμότητα των παικτών του ήθελε να τεστάρει σήμερα ο Πολωνός ώστε να έχει μία σαφή εικόνα για το ποιοι μπορούν να ανεβάσουν ρυθμούς στις προπονήσεις για τον αγώνα της Κυριακής. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα πριν ή και μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Μέσα Ντίκο, Καζναφέρης, έξω ο Παπαστεριανός
Στους αμφίβολους προστέθηκε και ο Μανώλης Παπαστεριανός ο οποίος μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε ζήτησε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων. Όπως έγινε γνωστό ο 24χρονος ένιωσε πόνο στους προσαγωγούς καθώς υπέστη διάταση στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Παπαστεριανός θα υποβληθεί σε υπέρηχο ώστε να διαπιστωθεί ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία.
Στον αντίποδα η επιστροφή του Καζναφέρη δίνει την απαιτούμενη λύση στον Πρόμπιερζ για το δεξί άκρο της άμυνας όπου βρήκε δύο παίκτες που μάχονται ισάξια για τη θέση. Ο Αρτινός έβγαλε τα ράμματα τις προηγούμενες μέρες και σήμερα ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα αισθανόμενος κάποιες μικρές ενοχλήσεις.
Παράλληλα και ο Ντίκο μπήκε στην προπόνηση που ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση.
Στον αντίποδα θα χρειαστεί ακόμα χρόνο ο Γιώργος Κατίδης ώστε να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς μετά τη θλάση που υπέστη, όπως και ο Βράνιες.Ερωτηματικό παραμένει ο Γιακούποβιτς που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο από τη θλάση.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: