Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Νέα αναβολή για Ψωμιάδη!!

Αναβολή για τις 4 Απριλίου του 2012 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ κόντρα στον Μάκη Ψωμιάδη, μετά από νέο αίτημα της πλευράς του πρώην προέδρου.

Νέα αναβολή για Ψωμιάδη
Η εκδίκαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί με την πλευρά Ψωμιάδη να αποτελείται με 7 νομικούς ζητώντας από το δικαστήριο αναβολή. Και αυτό γιατί ο Μάκης Ψωμιάδης δεν μπορεί να είναι στην Ελλάδα μέχρι τις 19 Δεκέμβρη (πρέπει να περάσουν 40 ημέρες από την ημέρα σύλληψής του στα Σκόπια, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα).
Η ΑΕΚ από την πλευρά της ήθελε να ξεκινήσει η δίκη σήμερα και έπειτα να διακοπεί παίρνοντας αναβολή, προκειμένου η νέα εκδίκαση να γίνει σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Τελικά δεν έγινε δεκτό το αίτημά της και το δικαστήριο έδωσε αμέσως αναβολή.
Αρχικά το δικαστήριο όρισε τη δίκη για τις 21 Μαρτίου του 2013, ωστόσο ένας εκ των δικηγόρων της πλευράς Ψωμιάδη τόνισε στο δικαστήριο ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει μία άλλη δίκη για ανθρωποκτονία και δεν θα μπορούσε να παραστεί! Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και του... δικηγόρου και έτσι αποφάσισε και όρισε τη δίκη και των δύο υποθέσεων στις 4 Απριλίου του 2012

πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: