Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Αύριο ανακοινώνουμε το φινάλε"

Το νερό στα αυλάκι θα μπει αύριο, όσον αφορά την επένδυση του πρίγκιπα Αλ Σαούντ στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε νέες δηλώσεις του ο Βλάσης Τσάκας.
"Αύριο ανακοινώνουμε το φινάλε"
Μάλιστα, μίλησε για την αρνητική έκβαση με την επενδυτική Arboris Capital, αλλά και τις δηλώσεις των Θανάση Γιαννακόπουλου και Σπύρου Λιβαθηνού
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα στον Sentra 103,3:
Για την απόσυρση της Arboris Capital:
Το είχα πει πολύ νωρίς, γιατί μην ξεχνάτε ότι και εμείς και η Arboris κινούμαστε στον ίδιο χώρο. Εγώ είχα πει την σέβομαι σαν εταιρεία. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την Ελλάδα.
Η σιγουριά αυτή προερχόταν από τα κεντρικά της Arboris. Δεν προερχόταν ούτε από πληροφορίες της πλατείας Ομόνοιας, ούτε της πλατείας Συντάγματος που συχνάζει ο κ. Γεωργίου. Αυτός που τον φιλοξένησε η ΠΑΕ στα επίσημα.
Υπήρχε ένα σχετικό χαρτί γι' αυτή την ιστορία. το οποίο βρέθηκε από κάποιο Λιβανέζο που εκπροσωπεί την Arboris στον Λίβανο. Αυτό θέλει λίγο προσοχή. Αυτά δεν είναι θέματα σοβαρά για συζήτηση. Είναι θέματα που ορισμένοι, προεξαρχόντος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να θεωρούν σοβαρή την πρόταση της Arboris και ν' αρνούνται να σχολιάσουν την υποψηφιότητα ως νέου επενδυτή του Πρίγκιπα. Αυτό και μόνο δείχνει και τον τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε.
Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα:
Δεν ήμουν στο Δ.Σ να ξέρω τι είπε ο κ. Γόντικας. Δεν περίμενα να πει και κάτι άλλο. Το είχα πει και εγώ προχθές. Δεν χρειάζεται ούτε να είσαι ιδιαίτερα ευφυής, ούτε ιδιαίτερα καταρτισμένος για να πεις αυτά τα πράγματα. Εγώ είχα πει ναι είμαστε εκπρόθεσμοι, έχουμε περάσει τις ημερομηνίες. Εξήγησα τους λόγους.
Δεν είναι δυνατόν τρεις εκθέσεις, μαζί με το evaluation να είναι 600 περίπου σελίδες και να ζητάμε να μεταφραστούν ως δια μαγείας σε μία μέρα. Ναι υπολογίσαμε λάθος το χρόνο. Ναι πέσαμε έξω στον χρόνο. Ναι καθυστερούμε. Άλλο όμως το να δημιουργώ εντυπώσεις για το τίποτα. Αυτό το έκανε η ίδια η ΠΑΕ με την υπόθεση της Arboris.
Αφού είμαστε εκπρόθεσμοι, δεν έχουμε εκπληρώσει τους όρους. Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Αύριο θα ξέρουμε θα ξέρουμε το φινάλε αυτής της ιστορίας πως κλείνει θετικά για τον Παναθηναϊκό. Είπα ότι, άύριο θ' ανακοινώσουμε το φινάλε της ιστορίας το πώς κλείνει θετικά για τον Παναθηναϊκό.
Για τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννκόπουλου:
Είναι λογικό αυτό που είπε. Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε αυτό που είπα και εγώ προχθές πιθανότατα να μην γνωρίζει και δεν γνωρίζει ο άνθρωπος τι ακριβώς γίνεται και σε ποια διεργασία είμαστε εμείς αυτή την στιγμή. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε. Το βλέπει από την δικιά του πλευρά και το βλέπει όπως το βλέπει. Καμία αντίρρηση.
Για τις δηλώσεις του Σπύρου Λιβαθηνού:
Παρόλο που μου άρεσε σαν παίκτης μου άρεσε, γιατί έτρεχε και κάλυπτε, στην προκειμένη περίπτωση έμεινε ο ίδιος ακάλυπτος
Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ:
Δεν είδα το παιχνίδι, γιατί ήμουν σε δουλειά. Ήταν και μέρα εορτών η χθεσινή, οπότε υπήρχαν και υποχρεώσεις. Νίκησε μια ομάδα της Άρσεναλ με 3-1. Τα παιδάκια που ήρθαν να παίξουν έπαιξαν καλά. Καλή η νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν άτυχος γιατί έχασε την πρόκριση με αυτή την μεγάλη ανατροπή που έκανε η Μαρσέιγ. Χαιρόμαστε όταν έρχονται βαθμοί στην Ελλάδα. Τόσα τους προσφέραμε απλόχερα. Καιρός κάπου να βοηθήσουν και όλοι οι άλλοι. Ο ΠΑΟΚ κάνει μία εξαιρετική πορεία φέτος, ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά, εμείς ξεκουραζόμαστε για του χρόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: