Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Παπαδόπουλος για την πρόκριση του Πιερικού!!


soulis

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Πιερικός, που πέρασε νικηφόρα με σκορ 1-0 από τη Σκύδρα κόντρα στον Αετό και πλέον θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη τον Ολυμπιακό.
Ο τεχνικός του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μετά το τέλος του αγώνα εξαίροντας την προσπάθεια των παικτών του: «Έγινε ένα δύσκολο υπό δύσκολες συνθήκες, σε γήπεδο που ήταν πολύ κακό και δεν πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πήραν την πρόκριση και χαίρομαι που θα υποδεχθούμε μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Και πριν δύο χρόνια είχαμε κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό και χάσαμε στο 94′ στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά θα παίξουμε στην έδρα μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Σίγουρα προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο μας ενδιαφέρει».
Ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη νέα φουρνιά παικτών του Πιερικού: «Υπάρχουν νέα παιδιά στον Πιερικό που αξίζουν και που μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον, αρκεί να μην ‘καούν’. Σήμερα έπαιξαν τρεις νεαροί παίκτες, οι Ελευθεριάδης, Τόσκας και Κόιτς, ενώ υπάρχουν κι άλλοι από πίσω. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών στον Πιερικό, αλλά και να πετύχουμε στο πρωτάθλημα».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: