Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Έτοιμος για εθνική ο Πρόμπιερζ


Η παρουσία του Μίχαλ Πρόμπιερζ στο ελληνικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την πρόσφατη κλήρωση της εθνικής Πολωνίας με την Ελλάδα, στα τελικά του Euro 2012, κάνουν τον τεχνικό του Αρη, πολύ επίκαιρο στη πατρίδα του. Σε σημείο μάλιστα που να υπάρχουν φήμες πως ο ομοσπονδιακός προπονητής των Πολωνών, Φράντισεκ Σμούντα, σκέφτεται να συμπεριλάβει τον Πρόμπιερζ στο τιμ του καλοκαιριού. Εν ολίγοις να τον χρήσει. διεθνή, προκειμένου, ειδικά πριν το ματς με την Ελλάδα, να προσφέρει τις χρήσιμες συμβουλές του στην ομάδα. 
Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας "Fact": Ο Πρόμπιερζ είναι το φαβορί μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του επιπρόσθετου βοηθού του Σμούντα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η καλή γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου», τονίζει μεταξύ άλλων.
Προς το παρών πάντως ο κιτρινόμαυρος κόουτς είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Αρη και στις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας, αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Κυριακής στη Τρίπολη. Για το σκοπό αυτό οι ποδοσφαιριστές επανήλθαν σε ρυθμούς διπλών προπονήσεων.
Το βράδυ ο κ. Πρόμπιερζ θα μεταβεί στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να παρακολουθήσει τη Δόξα Δράμας απέναντι στον ΟΦΗ. Ως γνωστόν οι Θεσσαλονικείς τίθενται αντιμέτωποι με τη Δόξα στο «Κλ. Βικελίδης», στις 28 Δεκεμβρίου.   
novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: