Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Δεν είναι μεταφραστής ο Μουρίνιο! (vid)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αλλάξει εδώ και καιρό... επάγγελμα και από μεταφραστής έγινε προπονήτης και γι΄αυτό όταν του ζήτησαν να κάνει μετάφραση στον ευατό του, σηκώθηκε και έφυγε!
Δεν είναι μεταφραστής ο Μουρίνιο! (vid)
Οι «εχθροί» του λοιπόν τον λένε μεταφραστή, καθώς στην αρχή της καριέρας του μετέφραζε τον Μπόμπι Ρόμπσον στην Σπόρτινγκ, την Πόρτο και την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο επειδή ήταν καλός στην τότε δουλειά του δεν χαρίστηκε στον άνθρωπο που του έκανε τον διερμηνέα στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Ρεάλ κόντρα στον Άγιαξ
 
Σε ερώτηση που έγινε στον Πορτογάλο τεχνικό σχετικά με το περσινό ματς των δύο ομάδα, στο οποίο Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος πήραν δεύτερη κίτρινη κάρτα για να μην είναι τιμωρημένοι στους «16» της διοργάνωσης, ο Μουρίνιο είπε:
 
«Η επιστροφή στο Άμστερνταμ είναι ωραία, όταν παίζει με τον Άγιαξ είναι πάντα κάτι πολύ σημαντικό. Πίστευα ότι η τιμωρία είναι η αρχή για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν πρέπει να τιμωρούνται για το καλό του ποδοσφαίρου, τότε εντάξει. Αλλά αυτό δεν συνέβη, ήταν μόνο μία τιμωρία για εμάς. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο, οι άνθρωποι κάνουν τα ίδια πράγματα και δεν τιμωρούνται».
 
Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά το πρόβλημα ξεκίνησε από τον μεταφραστή ο οποίος δεν έκανε σωστή αναπαραγωγή λέγοντας: «Αυτό που συνέβη σε μένα μπορεί να γίνει στον καθένα, τέλος κοιτάμε προς το μέλλον».
 
Φυσικά ο Μουρίνιο δεν το άφησε έτσι και αντέδρασε και τόνισε στον μεταφραστή: «Δεν είπα αυτό».
 
Τότε οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να απαντήσει στα καστιγιάνικα, για να πάρουν την απάντησή τους κατά την αποχώρηση του 48χρονου προπονητή-πρώην μεταφραστή: «Δεν είμαι μεταφραστής».



πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: