Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τους έγινε συνήθεια (vids)

Η... σκαριά που έφαγε στο ματς με την Μαρσέιγ ο Κελ στο πρόσωπό του δεν ήταν η πρώτη για παίκτη της Ντόρμουντ την φετινή χρονιά, καθώς ο Μπέντερ έσπασε το σαγόνι του κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ και ο Σούμποτιτς την έπαθε από τον αγκώνα του Κυργιάκου!
Τους έγινε συνήθεια (vids)
Δεν είναι και το καλύτερο εκεί που παίζεις και δίνεις την μάχη σου για την ομάδα να έρχεται ο άλλος με τις τάπες ή με τον αγκώνα και να αφήνει το σημάδι του στο πρόσωπό σου. Αυτό πλέον έχει γίνει συνήθεια στους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς ο τραυματισμός του Κελ στο ματς με την Μαρσέιγ την Τρίτη δεν ήταν ο πρώτος την φετινή σεζόν που συμβαίνει με τέτοιο τρόπο.








Η αρχή έγινε τον Νοέμβρη στο ματς της Μπορούσια κόντρα στην Βόλφσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Δράστης ο Σωτήρης Κυργιάκος και θύμα ο Νέβεν Σούμποτιτς. Στο 42΄ δεύτερο λεπτό η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Ντόρτμουντ από κόρνερ, και σε διεκδίκηση των δύο παικτών ο Κυργιάκος βρήκε με τον αγκώνα του τον αμυντικό των γηπεδούχων και τον έριξε στο έδαφος.
Δείτε το παρακάτω video από το 3.45



Η πράξη... δεύτερη έγινε στο Άρσεναλ-Ντόρτμουντ και εκεί καλά καλά δεν πρόλαβαν να παίξουν 30 λεπτά στο ματς και ο Μπέντερ βλέπει τις τάπες του Βερμάλεν να έρχονται κατά πάνω του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο ταλαντούχος μέσος των Γερμανών καθώς έσπασε το σαγόνι του.

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: