Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γιουβέντους για Καβάνι!!

Γιουβέντους για Καβάνι

Έτοιμη να κάνει πρόταση στη Νάπολι για να αποκτήσει τον Έντινσον Καβάνι είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με την εφημερίδα “Tuttosport”. Η πρόταση αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, αν η προσπάθεια των «μπιανκονέρι» να αποκτήσουν τον Φαν Πέρσι δεν ευδοκιμήσει.

Πολύ δραστήρια είναι η διοίκηση της Γιουβέντους στο μεταγραφικό παζάρι. Τελευταία - και πιο εντυπωσιακή - πρόταση φέρεται να είναι αυτή που θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα έχει αποδέκτη τον Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός φορ είναι ο διακαής πόθος του Αντόνιο Κόντε και οι ιθύνοντες της Γιουβέντους είναι αποφασισμένοι να τον ικανοποιήσουν. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, που ασχολείται επισταμένα με τους «μπιανκονέρι», η Γιουβέντους είναι έτοιμη να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό και τους ποδοσφαιριστές Φελίπε Μέλο και Αλεσάντρο Μάτρι ως ανταλλάγματα για να πείσει τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις να της παραχωρήσει τον Καβάνι.

Το δημοσίευμα ωστόσο προσθέτει πως η μεταγραφή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αφού η Νάπολι δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί την απώλεια και άλλου πρωτοκλασάτου παίκτη, μετά τον Λαβέτσι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: