Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μαραντόνα: «Καλύτεροι οι Γερμανοί»

Μαραντόνα: «Καλύτεροι οι Γερμανοί»
Προβάδισμα στη Γερμανία έδωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενόψει του σημερινού ευρωπαϊκού ντέρμπι ανάμεσα στα «πάντσερ» και την Ολλανδία. Ο Αργεντινός προπονητής μίλησε ακόμα για τους Φαν Πέρσι, Ρόμπεν και τις ευκαιρίες που σπαταλούν μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

«Η Γερμανία έχει το πλεονέκτημα σε αυτό το παιχνίδι γιατί την βολεύει και η ισοπαλία. Είναι νεότερη και πιο φρέσκια ομάδα από τους Ολλανδούς» τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στους "οράνιε’" «ο Φαν Μάρβαϊκ μπορεί να περιμένει πολλά από την καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Σνάιντερ που είχε πολλές όμορφες εμπνεύσεις στον πρώτο αγώνα. Αν θέλουν όμως οι Ολλανδοί να κάνουν κάτι καλό απέναντι στην πολύ καλή γερμανική άμυνα, τότε ο Φαν Πέρσι με τον Ρόμπεν θα πρέπει να μετουσιώσουν σε γκολ τουλάχιστον τις μισές από τις προσπάθειές τους».

Ο Μαραντόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Αντρέι Σεβτσένκο και την πολύ καλή του απόδοση που είχε στο παιχνίδι με την Σουηδία.

«Η αποκάλυψη του τουρνουά μέχρι τώρα είναι ο πολύ καλός μου φίλος, Αντρέι Σεβτσένκο. Σκόραρε δύο εκπληκτικά γκολ με ισάριθμες κεφαλιές και έστειλε όλους τους Ουκρανούς φιλάθλους αλλά και τον Όλεγκ Μπλαχίν στον έβδομο ουρανό» σημείωσε χαρακτηριστικά.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: