Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

«Περιμένουμε, όχι για πολύ…»

«Περιμένουμε, όχι για πολύ…»
Την διάθεση να περιμένει μέχρι να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα έδειξε ο εκπρόσωπος του Χοσέ Κάρλος, ο οποίος σκέφτεται να προχωρήσει σε προσφυγή. Ο Ισπανός μέσος δεν πρόκειται να χαρίσει ούτε ευρώ στην ΑΕΚ και ο μάνατζερ του, Εμίλιο ντε λα Ρίβα μιλώντας στην Sportday τόνισε πως σέβονται την Ένωση αλλά πρέπει να δουν κι εκείνοι πως πρέπει να κινηθούν.

Τα χρήματα που οφείλονται στον Χοσέ Κάρλος ανέρχονται στα 90.000 ευρώ και σύμφωνα με τον διακανονισμό θα έπρεπε ήδη να είχε λάβει την πρώτη δόση. Ο Εμίλιο ντε λα Ρίβα ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της ΑΕΚ και είπε χαρακτηριστικά στην Sportday, «πριν μερικές ημέρες επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Μας εξήγησαν πώς έχει η κατάσταση. Κατανοούμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, αφού κι εδώ στην Ισπανία υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες. Αυτό που μας ζητήθηκε ήταν να περιμένουμε μέχρι τις 20 Ιουνίου και τότε θα έχουν να μας πουν κάτι πιο συγκεκριμένο για τα χρήματα που οφείλονται στον Χοσέ. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και θα περιμένουμε, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε. Περιμένουμε τελεσίδικη απάντηση για να αποφανθούμε κι εμείς για το μέλλον του ποδοσφαιριστή».

Έτσι, μετά τον Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος πρώτος κατέθεσε προσφυγή, όλα δείχνουν και πως άλλοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι έτοιμοι αν προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ρότζερ Γκερέιρο. Πάντως, τα σημαντικότερα θέματα της ΑΕΚ αναμένεται να κριθούν από το αποτέλεσμα της κάλπης, την Κυριακή (17/6).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: