Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Βγήκαν τα «ψαλίδια» στην Παιανία

«Κούρεμα» στον Λέτο, αν δεν γλιτώσει το χειρουργείο θα πληρώνεται με το ματς, στην έξοδο ο «Κατσούρ» , ενώ συμβολικό ποσό θα προτείνουν σε «Κάρα»!

Βγήκαν τα «ψαλίδια» στην Παιανία
Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να περιμένουν πρώτα να δουν πως θα εξελιχθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σεμπάστιαν Λέτο και στην συνέχεια να πάρουν τα μέτρα τους. Όπως τονίζεται στην εφημερίδα Live Sport, η περίπτωση του Αργεντίνου δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις όπου λόγω... οικονομικής κρίσης της ΠΑΕ θα υπάρξουν «ψαλίδια» στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην περίπτωση που ο Λέτο συνεχίσει να αγωνίζεται ακολουθώντας συντηρητική αγωγή και είναι έτοιμος να προσφέρει από την αρχή της σεζόν, δεν πρόκειται να κοπεί ούτε ευρώ από το ύψους 1.1 εκ. ευρώ συμβόλαιό του. Αν όμως υποβληθεί σε επέμβαση, θα του προτείνουν «κούρεμα» που μπορεί να φτάσει και το 50%, ενώ οι αμοιβές του θα γίνονται ανά αγώνα.
Πάμε τώρα στα υπόλοιπα συμβόλαια. Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Κατσουράνης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας. Ο 33χρονος μέσος έχει συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2013, ενώ βάσει συμβολαίου θα πρέπει να εισπράξει 700.000 ευρώ πάγιες αποδοχές συν άλλα 800.000 ευρώ από μπόνους, αν έχει συμμετοχή στα μισά ματς της σεζόν. Συνολικά, μαζί με την εφορία, αναμένεται να κοστίσει 2 εκ. ευρώ.
Στην περίπτωση που δεν συμφωνήσει ο Κατσουράνης να λύσει το συμβόλαιό του, τότε η ΠΑΕ θα του προτείνει να παραμείνει με μείωση τουλάχιστον του 50% των αποδοχών του και να μην εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το μπόνους. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι θα συμβεί αν ο παίκτης δεν συμφωνήσει να εισπράξει μόλις 350.000 ευρώ...
Ίδια θα είναι η πρόταση που θα γίνει και στον Μπουμσόνγκ, καθώς από τα 1.1 εκ. ευρώ η ΠΑΕ προτίθεται να του προσφέρει 550.000 ευρώ. Λύση συμβολαίου ως λύση όμως δεν προβλέπεται διότι ο Φερέιρα έχει ξεκαθαρίσει πως οι υπηρεσίες του στην ομάδα του είναι απαραίτητες.
Για την περίπτωση του Βύντρα το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι και σε αυτή την περίπτωση το «κούρεμα» θα είναι ύψους 40-50%, δηλαδή στα 400.000 ευρώ.
Όσο αφορά τον Γιώργο Καραγκούνη, αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του θα του προταθεί ένα συμβολικό ποσό, ύψους 200.000 ευρώ, σε συμβόλαιο ενός έτους, «τιμής ένεκεν».
Για τους Σπυρόπουλο και Σαριέγκι υπάρχει θετική εισήγηση από τον Πορτογάλο προπονητή, και θα τους προταθεί συμβόλαιο ύψους 200.000 ευρώ.
Τέλος, στον Ζεσουάλδο Φερέιρα έχουν ζητήσει να τους βρει νέους Ζέκα, δηλαδή παίκτες σχετικά μικρής ηλικίας, με αποδεδειγμένα προοπτικές για εξέλιξη, πέραν της ικανότητας, και παράλληλα να έχουν χαμηλό κασέ. Φυσικά, θα αποκτηθούν και Έλληνες παίκτες, με τον Πορτογάλο να τονίζει ότι του αρκεί η διαβεβαίωση ότι θα αποκτηθούν αυτοί που θα υποδείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: