Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ενστάσεις Μαλντίνι για Τιάγκο Σίλβα!!

Ενστάσεις Μαλντίνι για Τιάγκο Σίλβα
Συνέντευξη παραχώρησε ο Πάολο Μαλντίνι στο “calcio sport 24” προσπαθώντας να αποκρούσει τις κατηγορίες των οπαδών της Μίλαν πως είναι ο άνθρωπος πίσω από τη μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα από τους «ροσονέρι» στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η επερχόμενη μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα της Μίλαν. Οι οπαδοί διαμαρτύρονται, οι παίκτες γκρινιάζουν και οι δημοσιογράφοι «καρφώνουν» τον Πάολο Μαλντίνι, θεωρώντας πως αυτός είναι ο «σκηνοθέτης» της μεταγραφής του Βραζιλιάνου.

Για να αντικρούσει τις κατηγορίες αυτές ο Μαλντίνι παραχώρησε συνέντευξη, όπου αρνείται κάθε ανάμιξη. «Δεν έχω ούτε το νούμερο του κινητού του Τιάγκο Σίλβα. Πως θα μπορούσα να έρθω σε επαφή μαζί του για να τον πείσω να πάει στο Παρίσι;» αναρωτήθηκε ο Μαλντίνι. Για να προσθέσει πως «εγώ είμαι οπαδός της Μίλαν και δεν θέλω να φεύγουν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες. Η πώληση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή δείχνει αδυναμία του συλλόγου και δεν μου αρέσει να θεωρείται η Μίλαν αδύναμη.»

Οι πληροφορίες, όμως, των ιταλών δημοσιογράφων κάνουν λόγο για πρόταση της Παρί στον Μαλντίνι, ώστε να αναλάβει θέση στη διοίκηση. «Το αρνούμαι κατηγορηματικά. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση και δεν δουλεύω για την Παρί. Στο Παρίσι έχω πολλούς φίλους. Τον Λεονάρντο, τον Κάρλο (σ.σ Αντσελότι)… αλλά ποτέ δεν μου έγινε πρόταση συνεργασίας.»

Ποιος μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Σίλβα, για τον Μαλντίνι; «Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως η απώλεια ενός τέτοιου παίκτη είναι τεράστια. Είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου… με μεγάλη διαφορά.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: