Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

«Δώρο από ένα ημίχρονο»

Στο «Αθλητικό Μetropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως είδε την Εθνική ομάδα: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάνουμε δώρο ένα ημίχρονο σε κάθε αγώνα και δυστυχώς σαν ομάδα δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Και στο πρώτο παιχνίδι κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο με την Τσεχία. Επίσης η Εθνική ομάδα μου θυμίζει την ομάδα που παρέταξε ο Ρεχάγκελ το 2004. Δεν είδα κάτι διαφορετικό.

Φταίει η ποιότητα των παικτών. Ο Καραγκούνης με τον Κατσουράνη έπαιζαν και το 2004. Τώρα είμαστε οκτώ χρόνια μετά. Χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα.
Και στην αριστερή πλευρά είδαμε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον Χολέμπας. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιον άλλον παίκτη. Υπάρχουν λύσεις. Οι επιλογές που έκανε ο κ. Σάντος δεν είναι λάθος. Για παράδειγμα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους Έλληνες τερματοφύλακες. Στο πρώτο ματς με την Πολωνία ο Χαλκιάς έκανε μια κακή εκτίμηση, βγήκε πιο έξω και δεχτήκαμε το γκολ. Εγώ θα πω το άλλο. Για φανταστείτε να δεχόταν το γκολ που έφαγε ο Τσεχ. Εάν μπορούσε να σκοράρει ο Καραγκούνης στο πέναλτι κανείς δεν θα θυμόταν το γκολ που έφαγε ο Χαλκιάς. Μήπως βάλαμε τον πήχη ψηλά; Δείτε που παίζουν οι ποδοσφαιριστές της Πολωνίας και της Ρωσίας. Έχουμε τέσσερα παιδιά στο εξωτερικό και πάνω εκεί χτίζουμε την Εθνική ομάδα».

Τέλος ο κ.Σαργκάνης δήλωσε πως η Εθνική θα παίξει καλύτερα με τη Ρωσία: «Νομίζω ότι στο ματς με την Ρωσία που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο η Εθνική θα παίξει πολύ καλύτερα». 
 
πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: