Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Στον εισαγγελέα οι 34 συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ!!

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι για επεισόδια και επιθέσεις μεταξύ χούλιγκαν, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα (13/06) οι 23 οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν στο χθεσινό «ντου» της αστυνομίας.
Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση με εφόδους σε χώρους, όπου στεγάζονται εφτά σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ, κυρίως της δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς και σε σπίτια υπόπτων, όπου βρέθηκαν κα κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava, όπλα κρότου - λάμψης, τσεκούρια, μαχαίρια, σπαθιά, σιδηρογροθιές, ρόπαλα, ζυγαριές ακριβείας καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών.
Οι έρευνες για τη δράση των χούλιγκαν ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, με αφορμή κρούσμα οπαδικής βίας σε βάρος οπαδού του Αρη στο Δερβένι, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ που επέβαιναν σε λεωφορείο και επέστρεφαν από αγώνα της ομάδας τους.
Από τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου που ακολούθησαν, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους «πρωταγωνιστές» -φυσικούς και ηθικούς- των συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς της Θεσσαλονίκης που είχαν πυκνώσει κατά το επόμενο διάστημα.
Μεταξύ άλλων στις συνομιλίες καταγράφονται λεπτομέρειες για σειρά επιθέσεων, όπως αυτή εναντίον οπαδών του Αρη, πριν από 1,5 μήνα, μετά τον τελικό των ομάδων Κ17 ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ ή την επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.
Παράλληλα, από τις συνομιλίες προκύπτει ότι οι χούλιγκαν σχεδίαζαν «χτύπημα» με βόμβες μολότοφ σε καφέ που βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο του Αρη.
Όπως έγινε γνωστό, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλα 57 άτομα, τα οποία αναζητούνται. Οι δε κατηγορίες που αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τη σχηματισθείσα δικογραφία είναι βαρύτατες.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: