Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πάει στα σίγουρα ο Δώνης!!

Πάει στα σίγουρα ο Δώνης
Οι προτάσεις παικτών που έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ για την θέση του κεντρικού αμυντικού είναι πολλές αλλά όπως φαίνεται όλα τα στοιχεία τα διαθέτει η σίγουρη λύση που λέγεται Μάρκος Αντόνιο. Ο Γιώργος Δώνης πιστεύει πως ο Βραζιλιάνος είναι η ιδανικότερη λύση έτσι ώστε να γίνει ο παρτενέρ του Στέλιου Μαλεζά και πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ «τρέχει» τις διαδικασίες για να οριστικοποιήσουν την μεταγραφή.

Ο Μάρκος Αντόνιο φαίνεται να είναι ο ποδοσφαιριστής που επιθυμεί ο Δώνης να πάρει για την θέση του στόπερ. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και γνωρίζει ποδόσφαιρο, πράγμα που κάνει εύκολο για εκείνον να προωθήσει με επιτυχία μπροστά την μπάλα. Είναι ένας έτοιμος παίκτης και έχει και την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή, προτείνοντας στον παίκτη συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τις 250.000 ευρώ ενώ ο Μάρκος Αντόνιο επιθυμεί 350.000 ευρώ. Όπως φαίνεται όμως, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη έτσι ώστε να χαλάσει το deal. Οι διοικούντες της ομάδας θα ενημερωθούν από τη FIFA αν ο παίκτης είναι ελεύθερος από τη Ραπίντ έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: