Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ένας ...Σάββας θα μας σώσει!!

Είσαι Πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν από μόλις δυο διοργανώσεις. Πας τώρα στο Euro, δίνεις δυο ματς και σε έχουν σφάξει με όλους τους τρόπους.
Ένας ...Σάββας θα μας σώσει!
Και με το βαμβάκι και με την χατζάρα. Και με το μαλακό και με το άγριο.
Τι συμβαίνει εδώ πέρα; Κάτι σημαίνει αυτό, δηλαδή. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Την έχουν τσακίσει οι… κόρακες την Εθνική. Την κριτική μας την κάναμε στην Εθνική εδώ από τον σκύλο. Είπαμε και για τον Σάντος και για τους παίκτες, πού έχουνε φταίξει.
Εδώ, όμως, υπάρχει και το θέμα με τους «ανθρώπους με τα μαύρα». Που έχουν κάνει όργια σε βάρος της Εθνικής. Εδώ, δηλαδή, μιλάμε κυριολεκτικά για «εγκλήματα κατά της Ελλάδας».
Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε να υπάρχει στην Εθνική ένας Σάββας για να μας σώσει; Κάποιος με νεύρο, δηλαδή, σαν τον Σάββα Θεοδωρίδη, που να φωνάζει όταν χρειάζεται και να χαλάει τον κόσμο. Κάποιος που να ανακατεύει την τράπουλα όταν υποψιάζεται ότι είναι σημαδεμένη, ακόμα κι αν δεν έχει αποδείξεις.
Και γιατί το λέμε αυτό; Μετά το πρώτο ματς, τίποτα ουσιαστικό δεν έγινε από την πλευρά της Ελλάδας. Κι από πού φαίνεται αυτό; Από την σφαγή και στο δεύτερο ματς.
Αν, όμως, υπήρχε ένας «Σάββας» να τα χώνει σε UEFA και διαιτητές μετά το ματς με την Πολωνία, ίσως και να μας σέβονταν περισσότερο και οι ρέφερι, αλλά και τα μεγάλα κεφάλια από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: