Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μαρινάκης: «Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε»

Μαρινάκης: «Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε»
Πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη –όπως το επεσήμανε και στην παρουσίασή του- είναι να στηρίξει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο γεύμα που είχαν οι δύο άνδρες μετά από την πρώτη… εμφάνιση του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων» στους εκπροσώπους του Τύπου. «Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού.

Οι δύο άνδρες μετά από το τέλος της παρουσίασης στο γήπεδο Καραϊσκάκη γευμάτισαν σε ψαροταβέρνα στον Πειραιά. Μαζί τους ήταν και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, με το ενδιαφέρον –όπως είναι λογικό- να επικεντρώνεται στον νέο προπονητής της ομάδας και τις σκέψεις του γύρω από την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μελετήσω καλά τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν. Να τους αναλύσω έναν έναν και μετά να βγάλω ένα πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζονται ώστε να είμαστε υπερπλήρεις», ήταν κάποια από τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του, του απάντησε: «Πάρε όσο χρόνο θέλεις. Δες τι χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Και για "10άρι" διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε».

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, συζητήθηκε η παρουσία της Εθνικής ομάδας στα γήπεδα την Πολωνίας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επισημαίνει στον Πορτογάλο … «Δεν έχει σχέση η Εθνική με τον Ολυμπιακό. Εμείς παίζουμε επιθετικά».

«Το έχω καταλάβει ακόμη και από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που είδα. Επίσης, βλέπω ότι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι αργή. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα γρήγορη που θα είναι πολύ πιεστική μπροστά και θα δημιουργεί επιθέσεις με την ταχύτητα της», τόνισε ο Πορτογάλος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: