Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

«Να μας απαντήσει ο κύριος Κόντης»

Δριμεία επίθεση στον Γιάννη Κόντη εξαπέλυσε ο Γιώργος Φοιρός στον αέρα του «Αθλητικού Metropolis» καθιστώντας τον υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης. Επίσης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της εθνικής, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα των τριών βαθμών στο επόμενο παιχνίδι με την Ρωσία.

Αρχικά αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κρούση στον πρώην πρόεδρο του Άρη, Δημήτρη Ηλιάδη: «Ο Ηλιάδης ήταν αυτός που με έφερε στον Άρη, τον θυμάμαι καλά. Μακάρι να έχει ορθοποδήσει και να βοηθήσει τον Άρη. Πάντα χρειάζονται όλοι για την ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ανθρώπους οι οποίο κατά την άποψή του έφεραν τον Άρη σε αυτή την πολύ κρίσιμη θέση με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το μέλλον του συλλόγου:: «Δεν θέλω να ασχοληθώ για τον Άρη αυτή τη στιγμή. Να βρείτε αυτούς που έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση, σε αυτόν που διόριζε όλους τους προέδρους και τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή που έβγαινε και μιλούσε σε όλα τα κανάλια. Αυτοί έφεραν την ομάδα εδώ που είναι και τώρα κρύβονται. Αυτός που διόριζε τους προέδρους είχε τον Κόντη «τσιράκι». Από το 2002 έχω να πατήσω στο γήπεδο και απορούσα που ο κόσμος τους στήριζε και δεν έβλεπε τι έχουν κάνει. Αυτοί έβαζαν αυτές τις ρήτρες με τα συμβόλαια».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν και για το αδιέξοδο που έχει συναντήσει ο Άρης: «Κάναμε μια επαφή με διάφορους ανθρώπους. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, αλλά δεν ήμουν ο πρωτεργάτης αυτής της ιστορίας. Έχει μείνει στάσιμο το πράγμα. Εμείς τι να πούμε όμως. Να βγούνε αυτοί να μιλήσουν που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Να μας απαντήσει ο κύριος Κόντης για τις ρήτρες στα συμβόλαια που έβαλε. Υπάρχει αδιέξοδο. Κανένας δεν μπορεί να πείσει κάποιον να βάλει τα ωραία του τα λεφτά σε αυτήν την εποχή. Μόνο με τη διάθεση δεν μπορείς να προχωρήσεις. Μετράνε τα χρήματα, χωρίς αυτά δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Οι επιχειρηματίες που ξέραμε εμείς ο ίδιος ο Άρης τους έχει απομακρύνει. Έχει δημιουργηθεί ένα καινούριο τιμ ανθρώπων που ήταν στη Λέσχη που δεν του ξέρω».

Για την εθνική: «Μας αιφνιδίασε. Δέχθηκε πολύ γρήγορα δύο γκολ και έτσι στη συνέχεια έκανε κάποιες αλλαγές για να αλλάξει το παιχνίδι. Βοήθησαν οι αλλαγές, αλλά από ένα σημείο και μετά παίξαμε ανορθόδοξα. Τώρα απομένει ένα παιχνίδι που είναι το πιο δύσκολο και πρέπει να πάρουμε μόνο τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν ελπίδες και πρέπει να παίξουμε με πίστη για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».





πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: