Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μπίλιτς: «Φαβορί στα χαρτιά η Ιταλία»

Μπίλιτς: «Φαβορί στα χαρτιά η Ιταλία»

Ανάλογη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012 πιστεύει ο Σλάβεν Μπίλιτς ότι θα έχει η εθνική ομάδα της Κροατίας, απαντώντας σε όλους όσοι χαρακτηρίζουν αουτσάιντερ την ομάδα του στο παιχνίδι με την Ιταλία. «Ναι η Ιταλία είναι φαβορί αλλά στα χαρτιά. Και η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά πάλι στα χαρτιά», επεσήμανε.

«Πραγματικά ήταν μια ικανοποιητική εμφάνιση. Οι άνθρωποι που μιλάω μου λένε ότι η εμφάνισή μας ήταν η πιο καλή μέχρι τώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που μου το μετέφεραν ακόμη και ουδέτεροι άνθρωποι», τόνισε ο Μπίλιτς για το παιχνίδι με την Ιρλανδία και συνέχισε για τις πιθανότητες που υπάρχουν να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη η ομάδα του.

«Κοιτάξτε, πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα είναι καλύτερη. Εγώ όμως θέλω να είμαστε βελτιωμένοι τακτικά και εάν αντιμετωπίσουμε το ίδιο δυνατά το παιχνίδι όπως και αυτό με την Ιρλανδία», τόνισε ο Μπίλιτς για το παιχνίδι με την Ιταλία και συνέχισε σχολιάζοντας το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της Κροατίας παρουσιάζεται ως το αουτσάιντερ για το παιχνίδι με τους Ιταλούς.

«Η Ιταλία είναι το φαβορί στα χαρτιά. Η Ισπανία φαίνεται να είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, αλλά και πάλι στα χαρτιά αυτό. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σαφώς δυσκολότερο από αυτό με την Ιρλανδία», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: