Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μαρτίνεθ: «Προηγείται η εθνική»

Μαρτίνεθ: «Προηγείται η εθνική»

Κολακευμένος δηλώνει ο Χάβι Μαρτίνεθ για το ενδιαφέρον που του δείχνουν μεγάλοι σύλλογοι και ιδιαίτερα η Μπαρτσελόνα, την οποία θεωρεί την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Ωστόσο, ο 23χρονος μέσος τονίζει πως αυτή τη στιγμή δε μπορεί να σκεφτεί κάτι πέρα από την εθνική ομάδα και ότι είναι αφοσιωμένος στο Euro.

«Όταν υπάρχει ενδιαφέρον από τις ομάδες για έναν παίκτη, αυτό σημαίνει πως αυτός κάνει σωστά κάποια πράγματα. Είναι αλήθεια πως ενθουσιάζεσαι όταν ο κόσμος μιλάει για σένα και οι ομάδες θέλουν να υπογράψουν μαζί σου, αλλά αυτή τη στιγμή θα ήταν εγωιστικό να σκεφτώ κάτι πέρα από την εθνική ομάδα», ήταν τα λόγια του κεντρικού αμυντικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο για να συνεχίσει:

«Πρέπει να σκεφτούμε τα παιχνίδια του Euro, να μην αποσπαστούμε από αυτό που πραγματικά θέλουμε, το οποίο είναι να διανύσουμε μια πετυχημένη πορεία στη διάρκεια του τουρνουά».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαρτίνεθ και για τους «μπλαουγκράνα» , οι οποίοι θεωρεί πως πρέπει να αποτελέσουν για όλους παράδειγμα προς μίμηση:

«Το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Μπαρτσελόνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν θεαματικό. Για όσους από εμάς αγαπάνε το ποδόσφαιρο, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα. Έχουμε διασκεδάσει βλέποντάς τους να παίζουν. Άλλωστε αποτελούν μία από τις καλύτερες ομάδες. Ή μάλλον…γιατί να μην το παραδεχτούμε; Είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: