Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Φτιάχνει τον νέο Παναθηναϊκό!!

Φτιάχνει τον νέο Παναθηναϊκό
Το διοικητικό κομμάτι δείχνει να έχει βρει τον δρόμο του και πλέον είναι ώρα να σκεφτούν στον Παναθηναϊκό τον αγωνιστικό προγραμματισμό της νέας περιόδου. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκεται σε επικοινωνία καθημερινά με τους Γόντικα και Αλαφούζο με σκοπό να φτιάξουν το νέο «τριφύλλι». Σήμερα ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας των «πρασίνων» με τον Πορτογάλο για δύο χρόνια.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη ετοιμάσει την λίστα με τους παίκτες που επιθυμεί να φορέσουν την πράσινη φανέλα, χωρίς να έχει γίνει ακόμα κάτι γνωστό. Επίσης, υπάρχει και το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα κάνει συζητήσεις με τους Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Λέτο. Πάντα στο πλαίσιο των περικοπών. Όποιος δεν συμφωνήσει τότε θα γίνουν προσπάθειες να λυθεί η συνεργασία του κοινή συναινέσει και στην θέση τους θα αποκτηθούν οι αντικαταστάτες του.

Στο μυαλό του Φερέιρα υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν από την Ακαδημία. Στο πλαίσιο αυτά έγινε η ανανέωση συμβολαίου με τον Λαγό, γεγονός που ικανοποίησε τον Φερέιρα μόλις το έμαθε. Ακόμα από τους Νέους, όπως έχουμε αναφέρει, θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα ο Χουχούμης, ο Τριανταφυλλόπουλος, ενώ εκτός από τον Λαγό, υπάρχει ο Μαυρίας και φυσικά οι γκολκίπερ Καπίνο και Ταμπάκης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: