Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

«Έχω όραμα και μπορώ να προσφέρω»

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ με δηλώσεις που παρέθεσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Όπως τόνισε έχει ετοιμάσει ένα πλάνο πενταετίας με το οποίο όπως επισήμανε το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να ξαναγίνει ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αρχικά για την υποψηφιότητά του είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω το μπάσκετ και το έχω υπηρετήσει από όλα τα πόστα. Στηρίζω το μπάσκετ όσο μπορώ. Βασισμένος σε ένα πλάνο και στις γνώσεις θα προσπαθήσω να κάνω το πρωτάθλημα να γίνει σε 5 χρόνια ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει δεν σημαίνει πως πρέπει να έχει διοικητική εμπειρία την οποία έχω όμως, αφού κάτι ήξεραν αυτοί που με εμπιστευθήκανε. Έχω όραμα και μπορώ να προσφέρω. Δεν θέλω να παρουσιάσω το πλάνο μου πριν το παρουσιάσω στους ανθρώπους της Λίγκας».

Για τις προθέσεις του και για το αν εξαρτάται η υποψηφιότητα του από του ισχυρούς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Εδώ είναι ποιους θέλει το μπάσκετ. Δεν ήρθα σαν καρεκλοκένταυρος για τη θέση. Αγαπάω το μπάσκετ και θέλω να προσφέρω».

Για το αν θέλει να έχει τη στήριξη του ΠΑΟΚ: Θέλω να έχω τη στήριξη του ΠΑΟΚ αφού είναι η ομάδα που ανδρώθηκα και αγωνίσθηκα. Θα έχω επαφές στις επόμενες ημέρες».

Στον επίλογό του τόνισε: «Είναι πολύ οι παράγοντες που συμβάλουν στο να μην έχουμε καλό πρωτάθλημα. Έχω ένα πλάνο πενταετίας, αλλά πιστεύω ότι η διάθεση μου και η θέλησή μου θα συμβάλει στο να αναπτυχθούμε. Πρέπει να βρούμε έσοδα για να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Είμαι ανιδιοτελείς και θέλω να προσφέρω με μια στρατηγική με ένα βάθος χρόνου για να έχουμε την καλύτερη δυνατή Λίγκα ακόμη και σε καιρούς κρίσης».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: