Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Σε αναμονή Γκατούζο - Λόπεζ!!

Σε αναμονή Γκατούζο - Λόπεζ
Καμιά απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα για τον Τζενάρο Γκατούζο και τον Μάξι Λόπεζ, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ Αντρέα Ντ’ Αμίκο, που εκπροσωπεί και τους δύο ποδοσφαιριστές. Το μέλλον των παικτών αναμένεται να κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Τζενάρο Γκατούζο και ο Μάξι Λόπεζ φόρεσαν την περασμένη χρονιά τη φανέλα της Μίλαν - ο Λόπεζ από τον Ιανουάριο και μετά - αλλά το μέλλον τους δεν ταυτίζεται με την ομάδα του Μιλάνου. Αμφότεροι ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τυγχάνει να εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, Αντρέα Ντ’Αμίκο, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα calcionews24.com προσπάθησε να ξεκαθαρίσει κάπως την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τους πελάτες του.

«Ο Γκατούζο περιμένει να δει τι θα γίνει με τη Γκλάσκοου Ρέιντζερς. Αν η ομάδα σωθεί οικονομικά και έχει προοπτικές για το μέλλον, είναι κάτι που θα ξέρουμε εντός των επόμενων ημερών. Αν όλα πάνε καλά για το σύλλογο, θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις, αφού ο Γκατούζο θέλει να επιστρέψει στην ομάδα», είπε ο Ντ’Αμίκο, αναφερόμενος στον Γκατούζο.

Για τον Μάξι Λόπεζ η κατάσταση μοιάζει να είναι πιο μπερδεμένη. «Ο Μάξι θέλει να συνεχίσει σε ένα μεγάλο σύλλογο. Ακούω για τη Νάπολι και τη Γιουβέντους, αλλά ακόμα κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει. Θα μελετήσουμε κάθε πρόταση και θα αποφασίσουμε από κοινού. Πάντως τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εμάς.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: