Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Επιστρέφει στη Βραζιλία ο Κακά;

Επιστρέφει στη Βραζιλία ο Κακά;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Κακά να αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει στη Βραζιλία, για λογαριασμό της Σάο Πάολο. Η βραζιλιάνικη εφημερίδα “Terra” σε σημερινό θέμα της τονίζει πως η πιθανότητα μιας τέτοιας κίνησης είναι μεγάλη, λόγω της επιθυμίας του Κακά να αγωνιστεί βασικός την επόμενη χρονιά.

Το όνειρο του Κακά είναι η παρουσία του στο Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στα γήπεδα της πατρίδας του. Για να μπορέσει να πάρει μέρος, όμως, στην αποστολή της «σελεσάο», πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του. Και κάτι τέτοιο στη Ρεάλ δεν μπορεί να του το εξασφαλίσει κανείς. Αυτός είναι ο λόγος που οι φήμες μιας πιθανής επιστροφής του στη Βραζιλία ολοένα και πληθαίνουν.

Προορισμός του, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα είναι η ομάδα της Σάο Πάολο. Το μόνο πρόβλημα φαίνεται να είναι το συμβόλαιό του, που είναι ιδιαίτερα υψηλό για τη βραζιλιάνικη ομάδα. Αυτό, πιθανώς να ξεπεραστεί, αφού ο Κακά είναι διατεθειμένος να κάνει μια γενναία μείωση, προκειμένου να παίζει περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: