Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Μα πόσες συμπτώσεις!!

Πόσες… συμπτώσεις μπορεί να έχουν οι φετινοί τελικοί του Champions League και του Europa League;

Μα πόσες συμπτώσεις!
Κάποιος μας κάνει πλάκα… Ή διαφορετικά μιλάμε για το μεγαλύτερο στήσιμο στην ιστορία των μεγαλύτερων στησιμάτων… Δεν εξηγείται αλλιώς!

Αν κάποιος δει τις ομοιότητες των τελικών του φετινού Champions League και Europa League θα καταλήξει στο ότι αυτές οι συμπτώσεις μπορεί να είναι μόνο… σατανικές!

Έχουμε και λοιπόν…

Και στις δύο αναμετρήσεις το τρόπαιο κατέκτησαν οι ομάδες που ήταν τυπικά φιλοξενούμενες, η Τσέλσι και η Μπάγερν, δηλαδή. Τόσο οι Λονδρέζοι όσο και οι Βαυαροί επικράτησαν της Μπενφίκα και της Ντόρτμουντ, αντίστοιχα, με σκορ 2-1!

Πάμε στα πιο… ανατριχιαστικά. Στο Europa League η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 60’ με τον Τόρες. Στο Champions League η Μπάγερν σκόραρε στο 60’ (!) με τον Μάντζουκιτς. Στο Europa League η Μπενφίκα ισοφάρισε στο 68’ με πέναλτι (Καρντόσο), στο Champions League η Ντόρτμουντ έφερε το ματς στα επίσης επίσης στο 68’ με πέναλτι (Γκουντογκάν).

Έχει και το φινάλε κάτι κοινό… Αμφότερες οι ομάδες που κατέκτησαν το τρόπαιο, σκόραραν το γκολ της νίκης στο φινάλε του αγώνα, η Τσέλσι στο 90’+ με τον Ιβάνοβιτς και η Μπάγερν στο 89’ με τον Ρόμπεν…

Τόσο... τυχαίο, τόσο... αληθινό!πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: