Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ανανέωσε ο Αγουέρο!!

Δεν το κουνάει από το Μάντσεστερ! Σίτι και Κουν Αγουέρο επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2017!

Ανανέωσε ο Αγουέρο!
Την επέκταση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι για έναν επιπλέον χρόνο, ώστε να παραμείνει κάτοικος «Etihad» μέχρι το 2017, υπέγραψε το απόγευμα του Σαββάτου ο Σέρχιο Αγουέρο! Ο Αργεντινός απέδειξε έμπρακτα την πίστη του στην ομάδα.

Ο 24χρονος άσος, τον τελευταίο καιρό, δήλωνε συνεχώς πως δεν έχει σκεφτεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Η μονοετής ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, καθησύχασε και τους πιο δύσπιστους, με τον ποδοσφαιριστή να αποδεικνύει την αφοσίωσή του στη Σίτι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι πραγματικά ότι με σέβονται όλοι στην ομάδα. Είμαι εδώ μόλις δύο χρόνια, αλλά νιώθω ότι είμαι στη Σίτι μια ζωή! Έχω φανταστική σχέση με τους οπαδούς, που πάντα μου θυμίζουν τις μοναδικές στιγμές της κατάκτησης του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν με το γκολ που πέτυχα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΚΠΡ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Τώρα, όμως, δουλεύουμε όλοι μαζί και ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην οποία θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ» ήταν η δήλωση του Αγουέρο που υπέγραψε νέο συμφωνητικό, όπως έκαναν κατά τη διάρκεια της σεζόν οι Νταβίντ Σίλβα, Γιάγια Τουρέ και Γκαέλ Κλισί.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: