Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Όλοι μαζί για τη νίκη»

Ασφυκτικά γεμάτο αναμένεται να είναι το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην Καλλονή και τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Όλοι μαζί για τη νίκη»

Οι άνθρωποι του συλλόγου είδαν προς μεγάλη τους ευχαρίστηση μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του αγώνα να γίνονται ανάρπαστα, με αποτέλεσμα μετά από λίγες ώρες να εκδώσουν εκ νέου ανακοίνωση για να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

«H αυριανή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου θα αποτελέσει -όπως κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛΚ μας φέτος- μια γιορτή για το νησί μας με τη διαφορά ότι αυτή η αναμέτρηση θα μας πάει στη Super League!

Καλούμε όλους τους γονείς να προσέλθουν άφοβα με τα παιδιά τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σε συνεργασία με την αστυνομία και τους αρμόδιους φορείς έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας των φιλάθλων της για τον αυριανό αγώνα.

Όλοι μαζί να φωνάξουμε για την ομάδα μας!

Όλοι μαζί για τη νίκη!
».

Η ανακοίνωση εξάντλησης των εισιτηρίων:

«Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο της Λέσβου πως δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 42η και τελευταία αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

Σας περιμένουμε την Κυριακή να φωνάξουμε όλοι μαζί για την ομάδα μας! Όλοι μαζί για τη νίκη!
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: