Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Τα όνειρά σας, όνειρά μας»

Έτοιμα να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους δηλώνουν τα μέλη του συνδυασμού «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» και επικεφαλής τον Δημήτρη Ηλιάδη κέρδισαν τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στους «κίτρινους».

«Τα όνειρά σας, όνειρά μας»
«Τα όνειρά σας, όνειρά μας». Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει με το… καλησπέρα η νέα διοίκηση του Άρη μετά το πέρας των εκλογών και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η κοινή γραπτή δήλωση:

«Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας ψήφισαν και μας εξέλεξαν για να ηγηθούμε της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πίστεψαν σ’ όσα είπαμε και να είναι σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Δεν είμαστε παρά μόνο οι εκφραστές των δικών τους ονείρων για τον ΑΡΗ και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε τα όνειρα τους για την ομάδα, που είναι και όνειρά μας, να γίνουν πράξη.

Θέλουμε δίπλα μας και όλους εκείνους που δεν μας ψήφισαν γιατί είχαν άλλη άποψη την οποία σεβόμαστε.

Ο μεγάλος ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από σύμπνοια, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα. Όλοι μαζί, από αυτή τη στιγμή, κάνουμε μία νέα αρχή με στόχο να εξυγιανθεί οικονομικά ο ΑΡΗΣ και να φτάσει αγωνιστικά η ομάδα εκεί όπου όλοι θέλουμε.

Ευχαριστούμε και όλους εκείνους που συνεισέφεραν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους ώστε να διεξαχθούν οι εκλογές με αξιόπιστες διαδικασίες.

Για την «ΑΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»

Δημήτρης Ηλιάδης
Αθανάσιος Ε. Αθανασιάδης
Πολυδεύκης Γκουρλάκης
Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης
Μάριος Ευθυμιόπουλος
Σταύρος Ζαχαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: