Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Κάνει τον… Κινέζο για Ρεάλ ο Καβάνι!!

Με «ντρίμπλα» προσπάθησε ν’ απαντήσει ο Έντισον Καβάνι στις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει ήδη με τη Ρεάλ.

Κάνει τον… Κινέζο για Ρεάλ ο Καβάνι
Απρόθυμος να τοποθετηθεί ουσιαστικά για τις πληροφορίες που τον παρουσιάζουν να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεάλ παρουσιάστηκε ο Έντισον Καβάνι.

Δημοσιεύματα στην Ισπανία το Σάββατο (κυρίως αυτό της εφημερίδας «Sport») αναφέρουν πως ο Ουρουγουανός στράικερ τα έχει βρει σε όλα με τους Μαδριλένους. Σημειώνεται, δε, πως εκείνοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 45 εκατ. ευρώ συν παίκτες για να τον αποκτήσουν.

Σε δηλώσεις του για το θέμα ωστόσο ο ίδιος ο Καβάνι δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει τις πληροφορίες. «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχει γραφτεί κι άλλες φορές για ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για μένα, αλλά μέχρι να πέσουν υπογραφές, τίποτα δεν είναι σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά στο «Ovacion Digital».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι η Νάπολι» και ότι «θέλω να ξεκουραστώ λίγες μέρες πριν τις υποχρεώσεις μου με την εθνική», ολοκλήρωσε την απόπειρα να… πετάξει την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας γενικόλογα πως «θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι, διότι πάντα στη ζωή πρέπει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: