Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Κλοπ: «Σημασία έχει ότι χάσαμε»

Στην ήττα και όχι στην απόδοση της Ντόρτμουντ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη λήξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κλοπ: «Σημασία έχει ότι χάσαμε»
Ο τεχνικός των Βεστφαλών τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν και πρέπει να τους κάνει να νιώσουν υπερήφανοι για αυτό που κατάφεραν, πιστοποιώντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να είχαν νικήσει αυτοί στον τελικό.

Αναλυτικά: "Δεν έχει σχέση πως και πότε θα χάσεις. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι χάσαμε, αλλά η ομάδα μου προσπάθησε πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω πολύ για να εξασφαλίσω ότι οι παίκτες μου θα καταλάβουν πως έχουν πετύχει πολλά για να αισθάνονται υπερήφανοι.

Ίσως τους πάρει μερικές ώρες. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, κάτι που αποδεικνύει ότι ήμασταν άξιοι ανταγωνιστές. Η ποιότητα της Μπάγερν ως ομάδας είναι πολύ καλή και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις.

Πρέπει να συγχαρώ την Μπάγερν. Στο νικητήριο γκολ τους, ήταν ένα φάουλ και δεν είχαμε τον σωστό σχηματισμό στην άμυνα. Τη στιγμή που επετεύχθη, ήταν αργά για εμάς στο ματς, ήταν μια πραγματικά σκληρή χρονιά για εμάς και το είδα απόψε για 75'". Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: