Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ώρα αποδείξεων για το «σεντόνι»

Το… όνειρο του Αστέρα Τρίπολης για έξοδο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League περνάει από την Τούμπα, όπου σήμερα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Ώρα αποδείξεων για το «σεντόνι»
Υπέρβαση καλούνται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2).

Οι Αρκάδες κοντεύουν κλείσουν έναν χρόνο στα γήπεδα, αφού η προετοιμασία τους για τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου και τώρα πρέπει να κάνουν ένα βήμα παραπάνω για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Παρά την κούραση που υπάρχει, ο Σάκης Τσιώλης ποντάρει πολλά στον Περόνε και τον Ναβάρο, οι οποίοι αποτελούν τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας του και ελπίζει να μπορέσουν να «χτυπήσουν» τους Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Φούλοπ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ και Κοντοέ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Αλβάρες, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Περόνε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Γιαλούσης, Κάστελς, Σέτι, Κάφα, Ουρτάδο, Μπακασέτας και Καλαντζής. Εκτός έμειναν οι Λέντσε, Φραγκουλάκης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης και Φορμίκα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: