Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Brasileiro: Απόδραση για Κορίνθιανς!! (videos)

Οι Κορίνθιανς και Μποταφόγκο ξεκίνησαν το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με ισοπαλία 1-1, αφού πρώτα κατέκτησαν τίτλους σε πολιτειακό επίπεδο.
Το συγκεκριμένο ματς ήταν το σημαντικότερο της πρεμιέρας του 58ου Brasileiro, ακριβώς επειδή οι δύο ομάδες μόλις κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του Σάο Πάολο και του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγαλύτερη… όρεξη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και η υπεροχή τους δικαιώθηκε με γκολ του 29χρονου Ράφαελ Μάρκες Μαριάνο στο 25ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Κλάρενς Ζέεντορφ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πάτο και Ντάγκλας άλλαξαν την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγές της Κορίνθιανς. Μάλιστα ο δεύτερος πέρασε την μπάλα εντός της περιοχής του Τζέφερσον με εκτέλεση φάουλ, την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Παουλίνιο.
Νωρίτερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με… δύο κίτρινες. Μοιραία αποβλήθηκε στο 78ο λεπτό και άφησε με δέκα παίκτες την Πορτουγκέζα, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Βάσκο Ντα Γκάμα εξαιτίας γκολ του Κάρλος Τενόριο στο 47ο λεπτό. Τέλος, η Ιντερνασιονάλ πήρε 2-2 στην έδρα της νεοφώτιστης Βιτόρια, αν και έμεινε πίσω με 2-0 στο 11ο λεπτό. Ειδικότερα, στο 2ο λεπτό ο Μάξι Μπιανκούτσι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 11ο ο Γκάμπριελ Παουλίστα διαμόρφωσε το 2-0. Στη συνέχεια, όμως, ανέλαβε ο 29χρονος Φρεντ δημιουργώντας το 2-1 του Ντιέγκο Φορλάν στο 29ο λεπτό και ισοφαρίζοντας στο 64ο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Βάσκο Ντα Γκάμα-Πορτουγκέζα 1-0
Βιτόρια-Ιντερνασιονάλ 2-2
Κορίνθιανς-Μποταφόγκο 1-1
Και η βαθμολογία:
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Βάσκο Ντα Γκάμα
1
3
Ιντερνασιονάλ
1
1
Βιτόρια
1
1
Μποταφόγκο
1
1
Κορίνθιανς
1
1
Ατλέτικο Μινέιρο
0
0
Ατλέτικο Παραναένσε
0
0
Μπαΐα
0
0
Σάο Πάολο
0
0
Σάντος
0
0
Πόντε Πρέτα
0
0
Κοριτίμπα
0
0
Φλουμινένσε
0
0
Φλαμένγκο
0
0
Κρουζέιρο
0
0
Κρισιούμα
0
0
Γκοΐας
0
0
Ναούτικο
0
0
Πόντε Πρέτα
0
0
Πορτουγκέζα
1
0
Σημείωση: Οι τέσσερις πρώτοι προκρίνονται στο Κόπα Λιμπερταδόρες και οι τέσσερις τελευταίοι υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.







πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: