Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Ελπίζω να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση»

Την ελπίδα ότι η Εθνική Ελλάδας θα πάρει τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση της Heineken στο Golden Hall και μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ελπίζω να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση»
Την έλευση όλων των παικτών του ώστε να ξεκινήσει κανονικά η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει Λιθουανίας περιμένει ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση της Heineken στο Golden Hall και μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πιστεύει ότι η εθνική μας θα κάνει το βήμα απέναντι στους Λιθουανούς για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλου.

Ενώ όσον αφορά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θεωρεί ότι το προβάδισμα το έχει η Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά όσα είπε στους Μιχάλη Λεάνη και Γιώργο Θαναηλάκη:

Για την εκδήλωση της Heineken:

«Νομίζω ότι είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι πάρα πολύ καλό για όλο τον κόσμο και αναμφίβολα αποτελεί μία τέτοια εκδήλωση πολύ καλή ευκαιρία ώστε να ξεφύγουν οι άνθρωποι από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Για την Εθνική και την προετοιμασία της ενόψει Λιθουανίας:

«Σίγουρα η προετοιμασία μας ξεκίνησε δύσκολα γιατί δεν είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Από τις 2 Ιουνίου θα είμαστε όλοι μαζί και θα μπορέσουμε να κάνουμε ολοκληρωμένη προετοιμασία για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Λιθουανία. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση».

Για τον τελικό:

«Νομίζω ότι θα είναι ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν έχει να κρύψει κάτι από την άλλη. Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλές τακτικά ομάδες. Η Μπάγερν είναι το φαβορί, καθώς έχει δείξει πόσο σταθερή είναι όλη αυτή τη σεζόν, αλλά είναι δύο ομάδες της ίδιας χώρας και γνωρίζονται πολύ καλά. Όλα είναι ανοιχτά για το Κύπελλο, απλά οι Μπάγερν έχει πιο έμπειρους παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Για τον αν προτιμά τον Κλοπ ή τον Χάινκες:

«Δεν προτιμώ κανέναν από τους δύο. Είναι αμφότεροι σε πολύ καλό επίπεδο.. Θα προτιμούσα τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα στον τελικό, αλλά τόσο η Μπάγερν, όσο και η Ντόρτμουντ με την παρουσία τους στην διοργάνωση έδειξαν ότι αξίζουν απόλυτα την συμμετοχή τους σε αυτόν τον τελικό».

Για το αν διαφοροποιείται κάτι στο παιχνίδι των ομάδων σε έναν τελικό, αλλά και αν θα παίξουν ρόλο οι «αστέρες» των δύο ομάδων:

«Δεν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις. Το μόνο που διαφοροποιεί το παιχνίδι της Ντόρτμουντ είναι η απουσία του Γκέτσε. Ωστόσο, τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια την κάνουν οι ομάδες από μόνες του. Η Μπάγερν, όμως, σε καθαρά ατομικό επίπεδο έχει παίκτες, όπως ο Ριμπερί και ο Μάντζουκιτς, που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι».

Για τον αν θα προετοιμαστεί η Εθνική για τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Λιθουανίας:

«Σίγουρα είναι κάτι που θα πρέπει να το ψάξουμε. Ωστόσο, το να πάμε να κάνουμε μία προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα δεν έχει νόημα, καθώς δεν είναι ακριβώς έτσι το γήπεδο που θα παίξουμε με τους Λιθουανούς. Αν βρούμε στην Ελλάδα γήπεδο με τέτοιες προδιαγραφές τότε θα κάνουμε μία προπόνηση, διαφορετικά δεν αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: