Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τιτιβίσματα… αποθέωσης για Μπάγερν!!

Στο Μόναχο -μετά την κατάκτηση του Champions League από την Μπάγερν- βγήκαν επιφωνήματα χαράς. Και στο διαδίκτυο βγήκαν… τιτιβίσματα αποθέωσης για τους Βαυαρούς.

Τιτιβίσματα… αποθέωσης για Μπάγερν!
Υπόκλιση στην Μπάγερν -αλλά και την ποιότητα της Ντόρτμουντ- έκαναν μέσω του twitter αρκετοί νυν και πρώην ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα σε άλλους, παίκτες της Μπαρτσελόνα συνεχάρησαν την ομάδα που τους συνέτριψε στα ημιτελικά, ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν παρέλειψε ν’ αναγνωρίσει τη «μαγκιά» του Ρόμπεν, ενώ ο Γκάρι Λίνεκερ έκανε χιούμορ με την πασίγνωστη ατάκα του για το άθλημα και τους Γερμανούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζεράρ Πικέ έγραψε: «Συγχαρητήρια στην Μπάγερν. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη φέτος. Άξιζαν να κερδίσουν το Champions League». Προσέθεσε, δε, ότι: «Είμαι θαυμαστής του Γιούργκεν Κλοπ και της ομάδας του. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να τους βλέπεις να παίζουν. Εξαιρετικοί παίκτες με μεγάλο μέλλον».

Ο Χαβιέ Μαστσεράνο, απ’ την πλευρά του, έγραψε: «Πολλά συγχαρητήρια στην Μπάγερν, η οποία παρόλο που είχε χάσει δυο τελικούς σε τρία χρόνια, συνέχιζε να πιστεύει στον τρόπο παιχνιδιού και τις δυνάμεις της».

Ο Μάριο Μπαλοτέλι στάθηκε κυρίως στη Ντόρτμουντ και τα κατορθώματα του Ρόμπεν, δημοσιεύοντας το εξής: «Μπράβο στη Ντόρτμουντ, φανταστική ομάδα όπως και να ‘χει. Μπράβο Ρόμπεν».

Όσο για τον Γκάρι Λίνεκερ, παράφρασε ελαφρώς τα όσα έχει πει στο παρελθόν, τουιτάροντας: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από 22 άνδρες που κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν -και χάνουν- οι Γερμανοί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: