Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Έλιοτ Ουίλιαμς!!


Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Έλιοτ Ουίλιαμς!

Τελειωμένη η μεταγραφή του καλύτερου παίκτη του NBDL, Έλιοτ Ουίλιαμς στον Παναθηναϊκό, όπως... επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ. Οι εξελίξεις στο πράσινο ρόστερ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Έλιοτ Ουίλιαμς!

Οι πράσινοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια (όπως πρώτος μετέδωσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6) για να φέρουν στην Ευρώπη τον κορυφαίο παίκτη του NBDL (28.4 πόντους κατά μέσο όρο) και όπως φαίνεται τα κατάφεραν μια χαρά!

Ο Αμερικανός γκαρντ (ύψους 1.96μ.)... επιβεβαίωσε ουσιαστικά την μεταγραφή του στο τριφύλλι, κάνοντας retweet την είδηση αμερικανού σάιτ το οποίος αναφέρει πως υπέγραψε στον Εξάστερο!

inner

Υπενθυμίζεται πως φέτος... σπάει τα κοντέρ στη θυγατρική των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς είναι πρώτος σκόρερ στο NBDL, ενώ... προφανώς έχει επιλεγεί να συμμετάσχει με την ομάδα της Δύσης στο All Star Game. Από το 2010 μέχρι σήμερα μετρά συνολικά στο NBA 104 συμμετοχές με μέσο όρο 5.1 πόντους (42,6% σουτ, 31.2% στα τρίποτα) και 1.5ρ.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο 27χρονος σκόρερ (που παίζει περισσότερο στο «2») ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα και να προστεθεί και επίσημα στο δυναμικό του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Υπενθυμίζεται πως οι προσθήκες δεν θα σταματήσουν με τον Έλιοτ Ουίλιαμς και τον Μαρκίζ Χέινς, αλλά αναμένεται να αποκτηθεί και ξένος ψηλός. Εξέλιξη που... φέρνει αναγκαστικά αλλαγές στο πράσινο ρόστερ, δεδομένου πως στην Α1 μπορούν να αγωνιστούν μόνο έξι ξένοι (στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός) και θα υπάρχει «υπεροπλία». Οι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς είναι οι επικρατέστεροι για να τεθούν εκτός ρόστερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που ουσιαστικά φέρνει και εν γένει εξελίξεις γύρω από το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: