Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

«Και τώρα Παναθηναϊκός», λένε στον Ατρόμητο!


«Και τώρα Παναθηναϊκός», λένε στον Ατρόμητο

Με την ψυχολογία να είναι στα ανώτερα επίπεδα από κάθε άλλη στιγμή μέσα στη σεζόν, ο Ατρόμητος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, στρέφει το βλέμμα του στον «τελικό» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Καθόλου χρόνο για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει στον Ατρόμητο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ που αποτέλεσε συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων κόντρα σε Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την Τετάρτη (10/2) οι Περιστεριώτες συνεχίζουν να ανεβαίνουν το πρόγραμμα-βουνό, αφού αντιμετωπίζουν σε ένα ματς τελικό τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ματς του 0-0 στη Λεωφόρο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα επέστρεψαν στις προπονήσεις και φυσικά όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην «Ένωση» ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι μπήκαν σε ρυθμούς εν όψει του κρίσιμου μεθαυριανού ματς.

Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που χθες αποκλείστηκε –κυρίως για προληπτικούς λόγους- από την αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ λόγω ενός σφιξίματος στον δικέφαλο.

Η προετοιμασία των Περιστεριωτών ολοκληρώνεται αύριο, όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή και κατόπιν οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: